OPĆINA SIBINJ – Zekograd će i ove godine razveseliti velike i male

Datum objave: 05. 4. 2022. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Da su za kvalitetne sadržaje vrlo često dovoljni tek prava ideja, dobra energija i entuzijazam organizatora, pokazat će i ove godine mještani Općine Sibinj u čijem će središnjem parku, u susret Uskrsu a na radost malih i velikih opet niknuti jedinstveni Zekograd.

Kako svi oni koji bez obzira na godine, čuvaju u sebi dijete, ne bi bili zakinuti za dijelić radosti, u sibinjskom će parku, u susret Uskrsu i ove godine biti postavljen Zekograd. Riječ je o zanimljivom projektu koji je prošle godine zajedničkim snagama, uz podršku Općine Sibinj, pokrenula ekipa Dječjeg vrtića u suradnji s Osnovnom školom “Sibinjskih žrtava”, a prepoznalo čak 45 udruga, tvrtki, obrta i domaćih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava s područja Općine i Brodsko posavske županije.

I ove godine u Sibinju će pokazati kako je partnerstvo i suradnja među obrazovnim ustanovama, lokalnim udrugama, pojedincima, lokalnim vlastima i lokalnim poduzetnicima važan čimbenik razvoja zajednice i kvalitetnog okruženja za rast i razvoj djece na pojedinom području. “Naši najmlađi iz Općine Sibinj, ali i iz cijele županije Brodsko-posavske uživali su u prošlogodišnjem „Zekogradu“. Vjerujemo da će tako biti i ove godine,”poručio je načelnik općine Josip Pavić.

Zekograd će goste i putnike namjernike s dobrodošlicom i brojnim zabavnim sadržajima dočekivati od 10. do 19. travnja, stoga, svakako navratite.

TEKST: S. P.                      FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn