OPĆINA SIBINJ – Dođite u Zekograd!

Datum objave: 29. 3. 2024. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Jedna od najprepoznatljivijih manifestacija Brodsko posavske županije, jedinstveni festival zajedništva i pozitivne energije u kojem uživaju i mali i veliki i ove će godine, svim zainteresiranim, otvoriti vata na Veliku subotu, 30.ožujka. Navratite, Zekograd u Sibinju čeka!

Jedinstvena priča o sinergiji lokalne zajednice, udruga i čelnih ljudi Općine, projekt suradnje Dječjeg vrtića i Osnovne škole “Sibinjskih žrtava” u proteklih je nekoliko godina, od mjesne pozitivne priče, entuzijazmom svih mještana, izrasla u jednu od najprepoznatljivijih manifestacija Brodsko posavske županije i festival zajedništva i dobre energije. Riječ je o “Zekogradu u Sibinju”, dvodnevnom događaju stvorenom po mjeri malih i velikih koji će i ove godine, u susret blagdanu, u subotu 30. ožujka i ponedjeljak, 1.travnja u središnjem mjesnom parku, svima koji navrate, ponuditi pregršt zabavnih sadržaja.

Uz priliku za ugodnim druženjem, prvog dana manifestacije očekuje vas zanimljiva izložba koju su, zajedničkim snagama, kreirali članovi mjesnih udruga, vrijedni lokalni poduzetnici i obrtnici, predstavnici OPG-a, tvrtki, ali i oni najvažniji, osnovnoškolci i vrtićanci Sibinja, s postavom koji će biti moguće razgledati sve do 7.travnja. Na Uskrsni ponedjeljak, 1.travnja, uz osiguran napuhanac i sjajnu priliku za igru i razonodu, najmlađi će, od 18 sati, moći uživati i u kazališnoj predstavi “Zečja posla” u mjesnom Društvenom domu. Obzirom na najavljeno lijepo vrijeme i gotovo ljetne temperature, prilika je ovo da navratite i osjetite sjajnu atmosferu i dokazano dobre domaćine. Navratite, Zekograd u Sibinju čeka!

TEKST: Simonida Tarbuk                  FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn