OPĆINA SIBINJ – Blagdani po mjeri najmlađih

Datum objave: 15. 12. 2021. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Znajući kako se blagdanima posebno vesele oni najmlađi, u Općini Sibinj vrijeme Aventa prilagodili su upravo njima. Tim povodom, od 15.do 17.prosinca, zaslugom djelatnika i polaznika mjesnog Dječjeg vrtića u Sibinju vas čeka MAli “ADVENTić U VRTiću”

Nakon što je, na radost malih i velikih, otvoren u rujnu prošle godine, Dječji vrtić Sibinj središnje je mjesto smijeha i igre, prostor učenja i ugodnog odrastanja. Potvrdit će to i tijekom blagdana koje će, od 15.do 17.prosinca, obogatiti i jedinstvenim Božićnim sajmom pod nazivom MAli “ADVENTić U VRTiću”.

Ponešto drugačiji Advent u organizaciji djelatnika i polaznika vrtića svima koji navrate ponudit će priliku za kupovinom sasvim posebnih darova nastalih kreativnim ručicama najmlađih-lijepih božićnih ukrasa, ukusnih i slatkih kolača, te još pokojih sitnica. Sve ponuđeno moći ćete kupiti od 11 do 17 sati na prostoru ispred Dječjeg vrtića, uz dobrovoljni prilog. Dođite, sigurno ćete pronaći nešto za sebe, a uz simbolični iznos i nagraditi trud onih koji se blagdanima posebno vesele.

TEKST: S. T         FOTO:J. P.

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn