OPĆINA SIBINJ – 3.Čobanijadom završilo “Ljeto u Sibinju”

Datum objave: 26. 8. 2021. | Kategorija: Susreti

SIBINJ – Da su Sibinjci istinski domaćini, znaju svi koji su imali sreće biti njihovi gosti. Potvrdili su to i ovih dana na 3.Čobanijadi u režiji Lovačkog društva Šljuka s koje je kao slavodobitnik kući otišao “domaći” majstor kuhinje, Davor Olujić. Uz sjajnu atmosferu, iće, piće i zabavu, Čobanijada je označila i službeni kraj ovogodišnjeg Ljeta u Sibinju, manifestacije koja je posjetiteljima ponudila niz zabavnih, gastro, tradicijskih i sportskih sadržaja

Slavonsko gostoprimstvo i dobre organizacijske sposobnosti i protekli su vikend pokazali Sibinjci, potvđujući se još jednom kao istinski domaćini. Dokazala je to i 3.Čobanijada, tradicionalna gastro manifestacija u režiji članova Lovačkog društva Šljuka koja je službeno označila i kraj ovogodišnjeg Ljeta u Sibinju, okupljajući u središnjem mjesnom parku veliki broj posjetitelja i čak 25 natjecateljskih ekipa.

I dok su gladni uživali u svakom zalogaju od ukupno 600 litara skuhanog čobanca, o najboljim kuharima amaterima odlučivala je prosudbena komisija izabravši za pobjednika lokalnog majstora, Davora Olujića. 3. mjesto osvojio je tim NK “Mladost “iz Jakačine Male, a drugo Miro Vrančić iz Slavonskog Broda.

TEKST: S. T.         FOTO: facebook.com/jp

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn