OPĆINA JAKŠIĆ – Za izgradnju vodovoda i kanalizacije u naselju Tekić 4,8 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Datum objave: 14. 7. 2017. | Kategorija: Društvo

P1060069

JAKŠIĆ / TEKIĆ –  Za izgradnju vodovoda i kanalizacije u naselju Tekić, na području općine Jakšić, odobreno je 4,8 milijuna kuna bespovratnih sredstva. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je s izdavanjem Odluka o prihvatljivosti za korisnike koji su se javili na prvi natječaj ”Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, pročišćavanje otpadnih voda”.

Na prvi natječaj ”Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju, javilo se 75 potencijalnih korisnika, a projekt koji je Općina Jakšić pripremila ocijenjen je s visokih 75 bodova te je bio drugi na rang listi prihvatljivosti. Kroz provedbu odobrenog projekata značajno će se unaprijediti kvaliteta života te omogućiti ostanak stanovništva na ruralnom području. U narednim danima slijedi potpisivanje ugovora sukladno donesenoj odluci te raspisivanje natječaja za izvođenje radova.

Uz projekt izgradnje vodovoda i kanalizacije u Tekiću, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je kako je općini Jakšić odobreno te isplaćeno i  bespovratnih159 tisuća kuna za izradu Strategije razvoja općine.

TEKST: S. P./ D. K.      FOTO: Slavonski.hr (arhiv)

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn