OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Uskršnje druženje za sve uzraste

Datum objave: 07. 4. 2022. | Kategorija: Susreti

BRODSKI STUPNIK – Znajući kako je Uskrs blagdan kojem se posebno raduju najmlađi, Općina Brodski Stupnik za subotu, 9.travnja na prostoru ispred mjesnog Društvenog doma, priprema bogat program za male i velike.Dobro došli!

Vodeći računa o svim svojim mještanima, ulažući, pri tom, najviše u one najmlađe, Općina Brodski Stupnik, u susret Uskrsu, i ove godine priprema bogat i raznovrstan program, jer blagdan je to kojem se posebno raduju djeca. Tim povodom, u subotu, 9.travnja, na prostoru ispred mjesnog Društvenog doma domaćini vas, već od ranih jutarnjih sati, čekaju s nizom zabavnih radionica namijenjenih vrtićacima i školarcima, poput bojanja uskršnjih slika, izrade čestitki, ukrašavanja uskršnjih modela.

Ugodnu subotu upotpunit će i brojna natjecanja poput nošenja jaja u žlici, skakanja u vreći, te klincima omiljenog traženja skrivenih pisanica. Za animaciju malih i velikih, druženje će sve vrijeme pratiti i maskota zeca, a vlastiti program pripremaju i polaznici vrtića. Uz priliku za razgledavanje svih nastalih dječjih radova, uskršnje druženje u Brodskom Stupniku obogatit će i gastronomska ponuda za koju će se pobrinuti članovi lokalnih udruga, a za trajnu uspomenu tu je i mogućnost samostalnog fotografiranja u posebno uređenom kutku tijekom cijelog programa.

TEKST: S. T.                       FOTO: OBS

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn