OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Drumarice za povratak na “staro normalno”

Datum objave: 28. 10. 2021. | Kategorija: Susreti

BRODSKI STUPNIK – Da su raspjevani slavonski duh i sjajna atmosfera najbolji recept za povratak na “staro normalno” potvrdile su, nakon dvije godine stanke, članice Pjevačke skupine Drumarice iz Brodskog Stupnika uspješnom organizacijom 4. susreta pjevačkih skupina “Drum drumila”

Slavonska pjesma, raspjevani duh i sjajna atmosfera domaćina još su se jednom pokazali jačim od svih zdravstvenih izazova na 4. susretu pjevačkih skupina “Drum drumila”. Osim što je posjetitelje vratila u “staro normalno”, pružajući im priliku za dugo željeno druženje, tradicionalna glazbena manifestacija u organizaciji “Drumarica” iz Brodskog Stupnika okupila je goste i prijatelje iz Brodsko posavske, Požeško slavonske i Vukovarsko-srijemske županije, stavljajući u prvi plan pjesmu i vokalnu izvrsnost.

Uz sjajne domaćice i organizatorice, na susretu su se predstavili i Muška pjevačka skupina KUD-a Bektež iz Bekteža, MPS Rakijaši iz Podcrkavlja, KUD Luka Ilić Oriovčanin iz Oriovca, PPS Veseli Slatinčani iz Starog Slatinika, PPK Sinđir iz Županje te KUD Tomislav iz Sibinja. 4.susret pjevačkih skupina “Drum drumila” organiziran je pod pokroviteljstvom Općine Brodski Stupnik, a podršku je pružila i Turistička zajednica Meridiana Slavonica.

TEKST: S. T        FOTO:Facebook GJ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn