OPĆINA BRODSKI STUPNIK – Cjelodnevno obiteljsko druženje na Adventu kakav je bio nekada

Datum objave: 16. 12. 2021. | Kategorija: Susreti

BRODSKI STUPNIK – Sasvim poseban Advent, prilagođen, na prvom mjestu, onima najmlađima, jer oni su i budućnost, u subotu, 18. prosinca, očekuje vas u Brodskom Stupniku. Navratite i uživajte u obiteljskom danu prepunom sadržaja, uz blagdansku atmosferu i dobre domaćine.

Duh blagdana kakvi su bili nekada, ovu će subotu, 18.prosinca, oživjeti u Općini Brodski Stupnik. Navratite i uživajte u obiteljskom danu prepunom sadržaja, već od ranih jutarnjih sati, kada vas domaćini čekaju s Adventskim doručkom. Prilika je to da iskušate stara, pomalo već i zaboravljena slavonska jela koja krijepe dušu i tijelo, ” u režiji” članica Pjevačke skupine Drumarice. Nakon doručka, male i velike očekuje radionica ukrašavanja božićnih slastica, a potom, od 10 sati i zajedničko gledanje legendarnog božićnog klasika, filma Grinch. Uz poseban ugođaj tople sale Društvenog doma i kokice će, kažu domaćini, biti slađe.

Nakon sadržajno bogatog prijepodneva, od 17 sati posjetitelje čeka Božićni sajam na kojem će se predstaviti lokalni poduzetnici i obrtnici, a neće nedostajati ni raznovrsne gastronomske ponude. U 19 sati na druženje bi trebao navratiti i Djed Božićnjak sa spremnim poklonima za svu djecu do 4. razreda. Kako bi što duže sačuvali uspomenu na ovogodišnje blagdane, tijekom cijelog dana u božićnom vas kutku čeka i mogućnost samostalnog fotografiranja. Sve su to razlozi da u subotu, 18.prosinca navratite u Brodski Stupnik na sasvim poseban Advent. Dobro došli!

TEKST: S. T.    FOTO: Facebook BS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn