OPĆINA BRESTOVAC – Načelnik Zdravko Mandić primio povelju Udruge općina RH

Datum objave: 10. 4. 2018. | Kategorija: Društvo

Dodjela-povelje

PLITVIČKA JEZERA – Na redovitoj sjednici Skupštine udruge općina u Republici Hrvatskoj održanoj  10. travnja u velikoj dvorani Hotela “Jezero” u  NP Plitvička Jezera,dodijeljene su povelje načelnicima općina koji su u sedmom mandatu.  Među njima je i načelnik općine Brestovac Zdravko Mandić, jedini u sedmom mandatu u Požeško-slavonskoj županiji.

Na sjednici je, uz nazočnost izaslanika najviših državnih tijela i institucija, kao i predstavnika nekoliko Ministarstava, sudjelovalo više od 300 načelnika Općina. Među njima su bili i čelnici iz Požeško-slavonske županije načelnici Brestovca, Velike, Kaptola, Jakšića i Čaglina, Zdravko Mandić, Vlado Boban, Mile Pavičić, Ivica Kovačević i Dalibor Bardač.

Zdravko Mandić prvi je puta izabran za načelnika 1993. godina i tada je bio najmlađi načelnik u Hrvatskoj. Uporan rad i trud samozatajnog načelnika Mandića njegovi sumještani znali su nagraditi povjerenjem u svakom izbornom krugu, a o rezultatima i razvoju općine od početaka do danas govori  i stanje proračuna koji je s ondašnjih skromnih 400 tisuća došao do današnjeg iznosa od gotovo sedam milijuna kuna.

TEKST: S. P.     FOTO: Z.T.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn