OLDTIMER CLUB TROPHY POŽEGA – 7. Međunarodni oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom”

Datum objave: 31. 8. 2019. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Oldtimer susret “Trophy Zlatnom dolinom”  u organizaciji Oldtimer cluba Trophy Požega okupio je danas, sedmi put zaredom ,na središnjem Trgu sv. Trojstva brojna starodobna vozila iz Slavonije, ali i iz drugih krajeva Hrvatske i šire. Zaljubljenici u oldtimere družit će se danas putujući cestama Zlatne doline.

Oldtimer club „Trophy“ Požega organizator je sedmog oldtimer susreta pod nazivom „Trophy Zlatnom dolinom 2018.“, okupivši članove srodnih klubova s različitim vozilima.

Sudionike i posjetitelje ove jedinstvene izložbe pozdravio je prigodnim riječima gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je vlasnicima starodobnih ljepota čestitao na entuzijazmu i iskazanoj ljubavi te ih pozvao da uživaju u boravku u festivalskom gradu. Predsjednik Oldtimer kluba Nikola Živanović uručio je gradonačelniku Puljašiću i direktorici Turističke zajednice Grada Požege Silviji Podoljak zahvalnice za iskazanu podršku klubu.

“Oldtimer club „Trophy“ Požega osnovan je 2008. godine s ciljem promicanja tehničke kulture u Požegi. Članovi kluba trude se spriječiti propadanje i uništavanje svih tehničkih predmeta, stoga sakupljaju, obnavljaju i čuvaju sve vrste cestovnih vozila, radnih strojeva pa čak i kućanskih aparata. Svoje postojanje, klub opravdava manifestacijama koje promoviraju čuvanje vozila u originalnom stanju, restauriranje te prezentiranje tehničke kulture minulih vremena. Klub broji nekoliko desetaka različitih vozila od kojih su većina u funkciji, jedan je dio u fazi restauracije, a većinu vozila Požežani su mogli vidjeti i na današnjoj prezentaciji.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn