OLD TIMER KLUB CLASSIC 99 – Jubilarni međunarodni susret starih vozila

Datum objave: 05. 7. 2020. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Unatoč situaciji s koronavirusom, članovi novogradiškog Old timer kluba “Classic 99.”, prvu su srpanjsku subotu, 20. godinu za redom, organizirali međunarodni susret starih vozila. Jer ljubav prema prošlosti i tehnici, kao i prijateljstva sklopljena usput, jači su od pandemije.

Ekipa Classica 99., zaljubljenici u stare automobile i tehniku, članovi jedinog novogradiškog old timer kluba, prvu su srpanjsku subotu u svom gradu, unatoč nezgodnoj situaciji s koronavirusom, ugostili kolege iz svih krajeva Hrvatske i šire regije. Povod – međunarodni susret starih vozila, priča s tradicijom duga dva desetljeća, koju su i ove godine prepoznali brojni entuzijasti, jer manifestacija je to koju hvale nadaleko, upisana odavno u službeni godišnji itinerer Hrvatskog old timer saveza.

Jubilarno 20. izdanje susreta službeno je “pohodilo” 70-ak vozila pristiglih iz svih krajeva Hrvatske, susjedne Bosne i Hercegovine i Njemačke. Uz dobro poznato staro mjesto, središnju gradsku ulicu, organizatori su prijatelje ove godine imali priliku ugostiti i u novouređenom prostoru Muzeja prometa i tehnike, uređenom uz pomoć Grada Nova Gradiška, koji u posljednje vrijeme, postaje sve prepoznatljivija turistička destinacija.

TEKST: S. T.        FOTO: radioprkos.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn