OD 31.5. DO 4.6. – 10. MULTIPAK U PAKRACU: Tjedan dobrog zvuka, koncerata, radionica, projekcija i zabave

Datum objave: 16. 5. 2022. | Kategorija: Susreti

PAKRAC – Ove 2022. godine u Pakracu će od 31. svibnja do 4. lipnja po jubilarni deseti put biti održana multimedijska manifestacija Multipak.

Već cijelo desetljeće Multipak u Pakracu na inovativan način ostvaruje sinergiju zvuka, slike i riječi s naglaskom na njihovoj izvrsnosti i zajednički je projekt Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshop-a pod pokroviteljstvom Grada Pakraca.

Središnje događanje cijele manifestacije i ove je godine velika Hi-Fi izložba koja će se ponovno istaknuti brojem i kvalitetom izlagača. Sve posjetitelje Multipaka očekuje preko 40 slušaonica s više od 40 izlagača, a prethodit će joj tjedan ispunjen kvalitetnim kulturnim sadržajima – predavanjima, radionicama, projekcijama nagrađivanih dokumentarnih filmova, koncertima, predstavljanjima knjiga i književnika o čemu ćemodetaljnije izvjestiti sljedeći tjedan. Izložba će biti postavljena u prostorima Muzeja grada Pakraca, Osnovne glazbene škole Pakrac, Gradskoj vijećnici, Turističkoj zajednici Grada Pakraca i u prostoru Robertoshopa.

Uz sve navedeno, jubilarni Multipak u subotu 4.6. u 21 h donosi i posebnu glazbenu poslasticu – koncert legendarnog benda Psihomodo pop. Koncert će biti održan na otvorenom, u ambijentu zaštićene kulturno – povijesne cjeline dvorišta Janković!

Treba naglasiti kako je ovo manifestacija koja prerasta naše lokalne okvire, a privlači velik broj posjetitelja iz drugih dijelova Hrvatske i susjednih zemalja pa je Multipak dokaz kako kvalitetna i urbana događanja nisu rezervirana samo za velike sredine, te kako u malim sredinama poput Pakraca mogu izrasti ovako zanimljivi sadržaji.

Više o cijeloj manifestaciji možete saznati na Internet stranici www.multipak.hr , Facebooku @multipakexpo i Instagramu @multipak10

TEKST: S.P               FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn