OBITELJSKI IZLET HPD GOJZERICA – Vratila se mladost i cijele obitelji na Požešku goru

Datum objave: 11. 3. 2018. | Kategorija: Lifestyle

N

POŽEGA – Planinari Hrvatskog planinarskog društva Gojzerica iz Požege danas su povodom Dana grada i Grgureva, organizirali ”Obiteljski izlet” na Požeškoj gori. Cilj izleta je bio da se okupe obitelji i da izađu zajedno u prirodu, te da uživaju u pravom proljetnom danu. Odaziv je bio izvan svih očekivanja.

Izletu koji je pripremila “Gojzerica” odazvalo 50-tak planinara i ljubitelja prirode. Vodiča i organizator izleta bio je  potpredsjednik HPD Gojzerice, dugogodišnji planinar i člana HGSS-a Ivan Papac. Izlet na koji su došle cijele obitelji potrajao oko tri sata uz smijeh djece i zadovoljstvo roditelja, te čuđenje požeških vinogradara koji su grupu pozivali na okrijepu u svoje vinograde.

M2 M1

“U ovi turobnim vremenima kad nam mladost ide “trbuhom za kruhom” diljem Europe, planinari HPD Gojzerice su vratili osmijeh na lice građana Požege i mladost na Požešku goru. Planinari su pokazali da svakodnevica nije tako crna i da ima budućnosti u našoj Požeštini i cijeloj Republici Hrvatskoj. Samo ne smijemo klonuti duhom. Hrvatska je najljepša zemlja na svijetu, Slavonija je  njen najljepši dio i svi moramo prionuti da vratimo mladost i veselje u našu domovinu. Prvo moramo vratiti pozitivno ozračje, osmjehe na lica svih nas, tek tada možemo očekivati bolju budućnost,” rekao je zadovoljan izletom predsjednik HPD Gojzerica Požega Višeslav Turković.

TEKST: S. P.      FOTO: V. T.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn