OBILAZAK GROBLJA – Uz redovito održavanje na pojedinim su grobljima potrebna dodatna ulaganja

Datum objave: 31. 10. 2023. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Službenica ovlaštena za privremeno obavljanje poslova pročelnika Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jelena Vidović i direktor Komunalca Požega d.o.o. Domagoj Lovrić obišli su uoči blagdana Svih svetih požeška groblja Jagodnjak, Krista Kralja i Svetog Ilije.

Direktor Lovrić rezimirao je radove na navedenim grobljima obavljene tijekom ove godine u sklopu kojih su obnovljeni postojeći grobljanski objekti i infrastruktura te je ujedno ukazao na potrebu dodatnih ulaganja u sanaciju pojedinih objekata. Na groblju Krista Kralja kontinuirano se radi na izgradnji novih grobnih mjesta na 11. grobnom polju te uređenju okoliša. Najavljena su i nova ulaganja na grobljima izvan grada Požege koja su pod upravljanjem Komunalca Požega d.o.o.

“U blagdanskim danima, kada je značajno povećan broj posjetitelja na grobljima, djelatnici Komunalca Požega d.o.o. će brinuti o čistoći groblja te redovitim obilaskom groblja paziti na lampione kako ne bi došlo do zapaljenja. Kao i dosadašnjih godina, na blagdan Svih svetih očekuju se velike gužve u prometu, osobito oko groblja, pa Vas pozivamo da cvijeće i svijeće na grobove odnesete uoči blagdana.” poručili su iz Komunalca.

IZVOR: Komunalac

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn