OBAVLJEN OČEVID – Požar osobnog automobila u Vrpolju

Datum objave: 11. 2. 2022. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed zapaljenja cigarete te plinskih čestica koje su curile u unutrašnjost automobila, zbog kvara na plinskim instalacijama.

U operativnom dežurstvu policije u Vrpolju, dana 11. veljače, u 9.25 sati, zaprimljena je dojava o požaru na osobnom automobilu u blizini benzinske postaje u Vrpolju.Osobnim automobilom je upravljala 49-godišnjakinja (državljanka Republike Hrvatske), koja je u požaru ozlijeđena, te je odvezena na pružanje liječničke pomoći. Radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.
Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrpolje, tijekom kojega se (od 9.30 do 13 sati), promet odvijao uz regulaciju jednom kolničkom trakom.

Policijski službenici su obavili očevid u nazočnosti inspektora zaštite od požara, kojom prilikom je utvrđeno, da je do požara došlo uslijed zapaljenja cigarete te plinskih čestica koje su curile u unutrašnjost automobila zbog kvara na plinskim instalacijama.Policijski službenici dostavljaju izvješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu.

TEKST: S. P./ PU BP        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn