NOVOST U IC TERRA PANONICA – Prirodoslovni kamp “AvanTerra” za nove avanture i uspomene

Datum objave: 19. 2. 2024. | Kategorija: Lifestyle

PLETERNICA – Prvi ovogodišnji kamp za djecu AvanTerra novi je sadržaj u pleterničkom Interpretacijskom centru Terra Panonica koji uključuje edukativne i turističke aktivnosti uz stručno vodstvo.

Nakon uspješnog tamburaškog kampa koji će ove godine doživjeti svoje treće izdanje, ovaj prirodoslovni će zasigurno privući novu publiku željnu istraživanja, nadaju se organizatori.  “Prvi ovogodišnji kamp za djecu AvanTerra kao novi sadržaj u Interpretacijskom centru Terra Panonica pružit će djeci edukativne i turističke aktivnosti uz stručno vodstvo glavnog čuvara prirode i HGSS-a koji uključuje upoznavanje sa svijetom oko nas, posjet izložbi i interaktivna vodstva Pleternicom. Uz to ovo je i prilika za stvaranje uspomena i prijateljstva te da zimski praznici budu još zanimljiviji i edukativniji,” rekla je ravnateljica JU Pleternica Jasna Hoffman.

“Naši centri ne mogu i ne smiju biti svrha sami sebi, oni moraju biti kotač razvoja dolazaka u centre, ali i turizma. Osmišljavanjem novih proizvoda poput ovog kampa iniciramo dolaske u Pleternicu, radimo prezentaciju ne samo grada i naših sadržaja nego i cijelog gospodarstva uključujući privatni segment turizma,” istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Prijave traju do 20. veljače, cijena iznosi 40 eura po učeniku, a prijavnicu možete ispuniti ovdje.

TEKST: S. P.                     FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn