NOVOGRADIŠKO KINO – Za ona dobra stara vremena

Datum objave: 31. 1. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Hrvatski se film vraća na velika vrata! Potvrđuju to sve brojniji kvalitetni naslovi ali i publika koja, nakon dugo vremena, u kinima, sa zadovoljstvom bira-domaće. Hrvatski film, u režiji starog majstora Eduarda Galića, čeka vas u novogradiškom kinu, u četvrtak, 31.siječnja – „Za ona dobra stara vremena“.

Hrvoje i Borna prijatelji su od djetinjstva. Život je za njih još uvijek igra: cure, utakmice, tulumi. No dolazi vrijeme sazrijevanja, a svaki od njih nalazi vlastiti način na koji se nosi sa životnim nedaćama u društvu u kojem nema ni jasnih pravila ni mjesta za nevinost i naivnost. Iznenadne odluke koje će morati donijeti odredit će njihove životne putove, a njihovo prijateljstvo doći će na ispit zrelosti.

Sadržaj je to filma „Za ona dobra stara vremena“, priče o odrastanju, ljubavi i mladenačkom buntu u režiji starog majstora Eduarda Galića, koja vas čeka na platnu dvorane Doma kulture u četvrtak, 31.siječnja od 19.30.Uz mnogobrojnu ekipu mladih i talentiranih glumaca, u najnovijoj domaćoj komediji glume i dobro poznate iskusne „zvijezde“-Matija Prskalo, Ksenija Pajić, Mustafa Nadarević i Ivo Gregurić, kojemu je ovo i posljednja uloga u životu.

TEKST : S.T.    FOTO:  blitz-cinestar.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn