NOVOGRADIŠKO KINO – Novi filmski mjesec u novogradiškom kinu

Datum objave: 01. 3. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Još jedan sjajan filmski vikend je pred nama, stoga, birajte- zabavna matineja s klincima ili najnoviji SF hit Keanu Reevesa. Prva subota u ožujku, na kino platnu POU M.A.Relković.

Nova dvorana, nove službene stranice, novi filmski naslovi. Sve to, prve subote novog mjeseca, čeka vas na kino platnu Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković Nova Gradiška. Birajte između avanturističke animirane priče Lego film 2, zabave za cijelu obitelj u terminu matineje, 2.ožujka u 16.30 i novog hit naslova sjajnog Keanua Reevesa, Replike, istoga dana u 19.30. Riječ je o zanimljivoj SF misteriji, priči o neuroznanstveniku koji se, nakon tragične pogibije supruge i troje djece u prometnoj nesreći, uz pomoć kolege, također znanstvenika, odlučuje na rizičan eksperiment-repliciranje njihovih tijela.

Nakon što riješite ekipu i kokice, ostaje vam još samo pobrinuti se za ulaznice koje možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 7 do 15 sati ili na blagajni sat vremena prije filmske projekcije. Sve što vas još zanima saznajte na poumar-ng.hr i vidimo se u kinu!

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn