NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO S PONUDOM ZA SVE UZRASTE – Kids fun zona za malu i veliku djecu

Datum objave: 14. 8. 2019. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Želite li se na pravi način pozdraviti s ljetom, narednih dana navratite do Nove Gradiške i uživajte u jedinstvenom festivalu glazbe, hrane, kulture, sporta i dobrih vibracija. Jer, upravo će to, vodeći računa o svakom svom gostu, ponuditi najbolja i najdugovječnija gradska manifestacija, Novogradiško glazbeno ljeto. I dok će oni stariji zadovoljstvo pronaći u večernjem izlasku s ekipom, sjajnim koncertima i još boljoj eno-gastro ponudi, za klince i klinceze spremna je Kids fun zona, čarobni prostor igre,druženja i natjecanja koje osmišljava uigrana ekipa animatora okupljena oko imena “Kakva zabava tours”

Znajući kako su najbolje manifestacije one koje vode računa o svakom svom posjetitelju, jer, ukusi su različiti, uz četiri žanrovski različite glazbene večeri, organizatori najdugovječnije i Novogradiščanima omiljene gradske manifestacije, pomno su osmislili i ostale prateće sadržaje, pretvarajući tako Novogradiško glazbeno ljeto u događaj koji s nestrpljenjem očekuju svi.

Jer, dani su to kada se gradom šire pozitivne vibracije, ispunjeni glazbom, smijehom i onim poznatim osjećajem slavonskog kirvaja. I dok će stariji zadovoljstvo pronaći u večernjem izlasku s ekipom, sjajnim koncertima i još boljoj eno-gastro ponudi, za klince i klinceze spremna je Kids fun zona, čarobni prostor igre, druženja i natjecanja koji je osmislila novogradiško-zagrebačka ekipa okupljena oko imena “Kakva zabava tours”.

Uigrani i (zaigrani) tim animatora uz stručni pedagoški nadzor, malim će posjetiteljima ove godine ponuditi posebno atraktivan program ispunjen igrama i natjecanjima na polivalentnom sportskom igralištu, dječji rodeo, mužnju mehaničke kravice, trčanje kostimirane šokačke alke, natjecanje u gađanju vodenim bombama, a onima najmlađima- užitak igre u dvorcu na napuhavanje. Uz nezaboravno iskustvo, najuspješniji natjecatelji kući će ponijeti i diplome i atraktivne nagrade, zbog čega također u dane Novogradiškog glazbenog ljeta, valja navratiti u Kids fun zonu. Provjerite kako se zabavlja uz ekipu “Kakva zabava tours-a”.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: Facebook Kakvazabava

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn