NOVOGODIŠNJA ODLUKA ZAUVIJEK – Tetovaža nije ukras, to je stil života

Datum objave: 30. 12. 2017. | Kategorija: Lifestyle

tt

POŽEGA – Vrijeme je kada smo skloni donositi odluke koje bi trebale obilježiti novo poglavlje u našim životima. Neke odluke obilježit će nas za cijeli život – poput tetovaže. Zašto ne?

Od podizanja na zadnje noge, ljudski rod sklon je ukrašavanju tijela. Duboko u povijesti ljudskog postojanja nalazi se i umjetnost tetoviranja. Slike su se unosile u kožu zbog pripadnosti plemenu, pokazivanja statusa, estetike, radi zastrašivanja neprijatelja, iskazivanja vjere i životnih stanja – razlozi su brojni baš kao i simboli od kojih su mnogi preživjeli stoljeća i rado se “nose” i u današnje vrijeme. I davno je prošlo ono doba kada su tetovirani bili uglavnom zatvorenici,vojnici i društveni talog. Tetovaže sad nose svi – od domaćica do slavnih i uglednih lica. Stoga nije rijetkost da se među novogodišnje odluke ugodno smjesti i ona ” tetovirat ću se”.

A za takve odluke evo pravog mjesta – Požega je naime, odnedavno bogatija za pravi urbani toponim – salon za tetoviranje “Paris Texas” tattoo  majstora Nikole Radmirovića.

paris texas santa hat

Kreativni Nikola osmislio je i poklon bon, baš prigodno za ovo vrijeme darivanja. Poklonite sebi, ako ste veliki poklonik tetoviranja, ili bliskoj osobi čiji svjetonazor u koji je uklopljena i ova umjetnost posebno cijenite. Jer, tetovaža nije samo ukras, to je stil života.

TEKST: Sanja Pok    FOTO: Paris Texas Tattoo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn