NOVI FILMSKI VIKEND U POU M.A.RELKOVIĆ – Drama, akcija ili obiteljska komedija?

Datum objave: 12. 2. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Drama, akcija ili obiteljska komedija? Ili, možda sve troje? Kao i uvijek vikendom, pravi naslovi čekaju vas na kino platnu u Novoj Gradiški, u četvrtak, petak i subotu.

Zaljubljenike u sedmu umjetnost i ovaj vikend, po dobrom, starom običaju, na kino platnu POU M.A.Relković očekuju tri hit naslova. Tjednu ponudu „otvara““Zelena knjiga:Vodič za život“, u četvrtak, 14.veljače. Riječ je o jednom od najhvaljeniih filmova godine, pobjedniku festivala u Torontu , dobitniku 3 Zlatna globusa, biografskoj priči inspiriranoj istinitim prijateljstvom koje je nadvladalo rasne i klasne razlike šezdesetih godina prošlog stoljeća u Americi.

U sjajnoj drami s elementima komedije pod režijskom palicom Petera Farrelly-a dvojicu naslovnih likova glume Viggo Mortensen i Mahershala Ali, a film je na rasporedu od 19.30.

Za dobar početak vikenda, u petak, 15.veljače, POU Relković priprema SF akcijsku avanturu naziva „Alita – anđeo borbe“, priču smještenu nekoliko stoljeća u budućnost u gradu u kojem napuštenu naslovnu junakinju pronalazi suosjećajni cyber liječnik i dovodi je u svoju kliniku.

Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi, u čemu joj pomaže Iro, spomenuti „high-tech doktor“ koji će, unatoč tome što nije ljudsko biće, prema Aliti razviti osjećaje. Zanima li vas hoće li priča ostati u sferi klasične holivudske ljubavne ili otići u nepredvidivim smjerovima, navratite u u petak od 19.30. u kino i provjerite.

Propustite li, pak i Alitu i Zelenu knjigu, uvijek vam ostaje subota, 16.veljače, i Novogradiščanima sve omiljeniji kino termin od 16.30. Ovaj tjedan na rasporedu je „Mala gospođica Dolitlle“, zgodna sinkronizirana komedija za cijelu obitelj. Sad kada znate ponudu, ostaje još samo izabrati dan, ili, možda pogledati sve?!

“Bacite oko” na potrebne informacije i vidimo se u kinu!

TEKST: S. T.       FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn