NOVE KAMERE U BPŽ – Pored postojećih, napredne kamere bit će postavljene na još četiri mjesta u županiji

Datum objave: 28. 11. 2019. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Nadzorne kamere za mjerenje brzine na području Policijske uprave Brodsko- posavske postavljene su na četiri lokacije, a nove napredne kamere bit će postavljene na još četiri lokacija, piše ebrod.net

Četiri kamere nalaze se u Ulici Sibinjskih žrtava 91, u Brestovcu jedna snima automoble koji dolaze iz smjera Nove Gradiške, jedna se kamera nalazi u Sapcima, kod kućnog broja 122 dok je četvrta u Rastušju na broju 2B.

MUP je u međuvemenu nabavio nove, napredne kamere koje osim brzine bilježe i druge prekršaje kao što su korištenje mobitela pri vožnji, nepravilno pretjecanje ili nekorištenje sigurnosnog pojasa. Njihovo postavljanje polako je krenulo po policijskim upravama cijele Hrvatske. Kako saznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice PU brodsko- posavske nove kamere postavit će se i na našem području na četiri nove lokacije. “Nove kamere bit će postavljene u Osječkoj ulici, jedna u Sikirevcima, treća lokacija su  Rešetari i jedna na prometnici u Baćin Dolu, naselju u općini Cernik,” kazala je Nujić.

IZVOR:ebrod.net

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn