NOVA VOZILA UZ NOVI IMIDŽ NOVE GRADIŠKE – Stari gradski kombi zamijenjen novim, vizualno atraktivnim vozilima

Datum objave: 13. 4. 2018. | Kategorija: Društvo

ng1

NOVA GRADIŠKA – Grad Nova Gradiška, Savez sportova i Turistička zajednica, za potrebe gradskih udruga i sportaša, ali i promociju Grada i njegovog identiteta, nabavili su tri nova suvremena vozila vrijedna 414 tisuća kuna.

Uz novi urbani imidž grada koji Nova Gradiška posljednjih godina, slijedeći Strategiju razvoja, studiozno gradi, idu i nova vozila. Jer, pristojnost nalaže predstaviti se kamo god ideš. Osim toga, dobra je to reklama, pa i netipičan poziv turistima. Stoga su, za potrebe gradskih udruga, sportaša i natjecatelja, promišljajući i o promociji grada i njegovog identiteta, Grad, Savez sportova i Turistička zajednica, nabavili tri nova suvremena vozila vrijedna 414 tisuća kuna.

ng3

 

Način je to i uštede, istaknuo je prilikom „premijernog medijskog predstavljanja“ vozila gradonačelnik Vinko Grgić. “Na održavanje i popravak starog gradskog kombija prošle je godine izdvojeno 130 tisuća kuna, zbog čega smo počeli razmišljati o boljem načinu na koji bi udrugama i sportašima osigurali prijevoz na natjecanja, edukacije, manifestacije. Iako je prvotna ideja bio mini bus, prihvaćen je moj prijedlog o kupnji tri kombija koja su po cijeni gotovo iste vrijednosti, a mogu ih, što je daleko jednostavnije od autobusa, voziti vozači s B kategorijom. Stari kombi donirat ćemo NK „Slogi“, a za nova vozila, u dogovoru s udrugama i sportskim klubovima, definirati način i uvjete korištenja,“ rekao je gradonačelnik.

ng

Osim uštede na troškovima održavanja i popravka, bit će ovo i značajan način uštede na troškovima prijevoza“, istaknuo je još jednu prednost nabave novih, vizualno, iznimno atraktivnih vozila s prepoznatljivim simbolima Nove Gradiške-gracijama s fontane iz gradskog parka, tornjem crkve Svete Terezije i Paunom, zamjenik gradonačelnika i dugogodišnji predsjednik Saveza sportova grada, Borislav Vidošić.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: F. S.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn