NOVA PJESMA TRENKOVČANINA MARKA MARKANOVIĆA – Božićna priča nosi radost i pozitivne vibracije

Datum objave: 09. 12. 2020. | Kategorija: Scena

POŽEGA – Mladi glazbeni kreativac Marko Markanović u duetu s pulskim pjevačem Devinom Jurajom, snimio je “Božićnu priču”, lepršavu pjesmu kojom će zasigurno mnogima uljepšati blagdane. Pogledajte i spot.

Trenkovčanin Marko Markanović jedan je od onih mladih kreativaca koji svoju životnu i profesionalnu priču pokušavaju pronaći na estradnoj sceni. Nakon prve pjesme “To je ljubav”, Marko se posvetio pisanju tekstova, no sada je ponovo angažiran i kao izvođač. “Božićna priča” lepršava je i prigodna pjesma koja će mnogima izmamiti osmijeh na lice, a uz Marka zaslužni su i Devin Juraj te vrijedna ekipa koja je sudjelovala i u snimanju spota, kaže nam Marko.

“Sve je došlo spontano. Devin i ja smo prijatelji još od kada je on bio natjecatelj supertalenta Hrvatske 2016.godine. Za pjesmu smo se dogovorili prije samo nekoliko dana, a snimili smo ju u jednom danu. Devin je izvrsno napravio svoj posao, a zahvaljujem i Lani Bobek koja je svojim divnim volakom refren učnila lepršavim i zaraznim. Na kraju je to ispala vesela božićna pjesma. Svoj veliki doprinos projektu dao je i Željko Bošković kao koaranžer u čijem je studiu Ivančica u Požegi pjesma miksana.

Snimljen je i spot čija je redateljica Tina Kadoić iz Zagreba, a posebna zahvala, naglasio je Marko, upućena je maloj glumici Ivi Rončević te Ivani Rončević i Nini Milak. “Naša jedina želja je da ljudi, kada čuju našu pjesmu, osjete pozitivne vibracije tako potrebne u ovim teškim i napetim vremenima.” rekao je Marko.

https://www.youtube.com/watch?v=xr0fo6vuH7Q&feature=emb_logo

TEKST: S. Pok       FOTO: M. M.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn