NOVA PAKRAČKA VIZURA – Uređena Ulica hrvatske policije iz Domovinskog rata

Datum objave: 03. 8. 2017. | Kategorija: Društvo

_MG_0558

PAKRAC – Pakrac ima novu „ljepoticu“, nakon što je kraju privedeno uređene Ulice hrvatske policije iz Domovinskog rata. Od sada je ova ulica posebno atraktivna u večernjim satima, zahvaljujući novopostavljenoj, modernoj rasvjeti pa će sigurno biti omiljeno odredište šetača i rekreativaca.

Podsjećamo da je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, sufinanciralo modernizaciju ove ulice s 800.000 kuna. Osim završetka izgradnje javne rasvjete, uređeno je i križanja te je napravljen i spoj s pješačkom stazom u Ulici A. Hebranga. Ukupna procijenjena vrijednost radova je oko milijun kuna.

Ovih dana završen je i nogostup i biciklistička staza u Bolničkoj ulici. Izgradnju dijela nogostupa i biciklističke staze u ovoj ulici u duljini 461 metar, sufinancirao je MUP s 351.000 kuna kroz  Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa. Radnici Niskogradnje Jurčak su završili izgradnju i asfaltiranje nogostupa i biciklističke staze koja se sada proteže sve do „Petlje“. Ukupna vrijednost radova oko 500.000 kuna.

TEKST: S. P.      FOTO: Grad Pakrac

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn