NOVA GRADIŠKA – Središnji gradski park, mjesto gdje treba biti ovog ljeta

Datum objave: 04. 7. 2024. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon lipnja ispunjenog sadržajima i “Ritmom parka” po svačijoj mjeri, događanja na najljepšoj novogradiškoj pozornici nastavljuju se i u srpnju, jer vruće temperature najugodnije je ugasiti hladnim pićem, ugodnom atmosferom, dobrom ekipom i zabavom. Sve to, ali i puno više nudi manifestacija “Volim ljeto i kulturu” spremna, već ovaj vikend, poslužiti film pod zvijezdama, likovnu izložbu, koncert i kazališnu predstavu. Navratite!

“Ritam parka”, novi kulturno-zabavni proizvod Grada koji je, tijekom mjeseca lipnja, na najljepšoj novogradiškoj otvorenoj pozornici, svakog vikenda okupljao mlade i stare, ovaj će mjesec zamijeniti manifestacija “Volim ljeto i kulturu”, jer vruće je temperature najugodnije ugasiti hladnim pićem, ugodnom atmosferom, dobrom ekipom i porcijom zabave.

Zajednička priča Doma kulture i Turističke zajednice, financirana sredstvima Ministarstva kulture i medija i ove će sezone, kulturom i umjetnošću uljepšati ljetnu priču Nove Gradiške i označiti sjajnu pripremu za ludi kolovoz i novo izdanje najvećeg open air događanja na kontinentu. Pretvarajući gradski park u središnji prostor događanja, vodeći računa o sadržajima za sve generacije, manifestacija Volim ljeto i kulturu, iz vikenda u vikend, Novogradiščanima i gostima Grada, servirat će najbolje porcije filma, kazališta, dobre glazbe i ugodnih druženja, stoga, ukoliko još niste, navratite i otkrijte mjesto u gradu na kojem treba biti.

Sve željne kulture i umjetnosti, od ovog četvrtak, 4.srpnja, u prostoru Doma kulture, očekuje likovna izložba Jelene Sokić, dan kasnije, u petak, 5., posjetitelje parka zabavljat će Flyer band, a potom slijedi zabava do zore uz nastup DJ-a Luje. Subota, 7.srpnja, već po tradiciji, rezervirana je za one najmlađe koje od 11 sati, očekuje kazališna predstava Pale sam na svijetu, prilika da odrasli, u dobrom društvu, popiju kavicu na špici, a klinci se dobro zabave.

I to je tek početak, jer ljetna kulturno zabavna priča grada do kraja mjeseca srpnja, nastavlja iznenađivati, stoga, odvojite vrijeme, bacite oko na ponudu i vidimo se. Nova Gradiška mjesto je gdje treba biti ovog ljeta!

TEKST: Simonida Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn