NOVA GRADIŠKA, NOVI DOŽIVLJAJ – Uz nikad ljepšu i raskošniju blagdansku kulisu otvoren “Advent u našem gradu”

Datum objave: 30. 11. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – U skladu s novim turističkim sloganom, u potrazi za “novim doživljajem”, na radost malih i velikih, brojnih gostiju i prijatelja grada, Nova Gradiška je službeno predstavila raskošno “blagdansko ruho”. Otvoren je “Advent u našem gradu”

U nikad ljepšoj i raskošnijoj atmosferi, Nova Gradiška je zakoračila u najsvečaniji i najsadržajniji mjesec u godini. Uz novo blagdansko ruho, upaljenu prvu adventsku svijeću, s bezbroj lampica i božićnih ukrasa, sasvim u skladu s novim turističkim sloganom koji obećava i novi doživljaj, na radost malih i velikih, brojnih gostiju i prijatelja, službeno je otvoren “Advent u našem gradu.”

Učinili su to, poželivši sugrađanima najljepši prosinac, direktorica Turističke zajednice grada Dinka Matijević, predsjednica Gradskog vijeća, dr.Ljepša Rakas Vujčić, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, te prvi čovjek grada, saborski zastupnik Vinko Grgić.

Tradicionalna blagdanska manifestacija ove je godine podignuta na istinski urbanu razinu, za što su se pobrinuli djelatnici gradske tvrtke Eko Kong d.o.o. i Elkom, pretvarajući gradski park u čarobnu šumu s velikim klizalištem, kućom Djeda Božićnjaka i brojnim zanimljivim sadržajima. Tijekom cijeloga mjeseca, najuže središte grada – prostor parka i fontane – bit će mjesto na kojem će vas, uz bogatu ponudu ića i pića, sjajne koncerte i nebrojene kulturno-zabavne sadržaje, čekati mirisi i okusi Božića.

Blagdansku priču i ove će godine “zaključiti” tradicionalni božićni sajam, koji će, u dva dana trajanja, od 20.do 21.prosinca u prostoru Društvenog doma, predstaviti bogatu ponudu autohtonih domaćih proizvoda i rukotvorina, nudeći tako i priliku za kupovinom istinski originalnih darova. Želite li osjetiti pravu čaroliju blagdana, navratite tijekom prosinca na Advent u našem gradu i uvjerite se u istinitost novog turističkog slogana- Nova Gradiška, novi doživljaj!

TEKST: Simonida Tarbuk        FOTO: Dorian Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn