NOVA GRADIŠKA, NOVI DOŽIVLJAJ – RITAM PARKA: Najbolji vikend provod i priprema za ljeto

Datum objave: 04. 6. 2024. | Kategorija: Susreti

NOVA GRADIŠKA – Iako će kulturno-povijesne znamenitosti i vrijedna stoljetna baština zauvijek biti glavni aduti privlačenja posjetitelja u destinaciju, suvremeni trendovi i novi profil putnika sve više traži turizam doživljaja, jer najljepše su uspomene one stvorene emocijom. Upravo to nudi Nova Gradiška koja nedostatak godina u “životopisu” obilato nadoknađuje sjajnom energijom i dobrim sadržajima. Navratite već ovaj vikend i osjetite “Ritam parka”

Dobre emocije ono su što najčešće ponesemo s putovanja, jer uspomene zabilježene u foto albumu neizostavno su vezane uz osjećaj. Upravo to nudi “turizam doživljaja”, oblik putovanja koji, posljednjih godina sve više traže nove generacije putnika, a nudi Nova Gradiška. Glavni je to fokus priče “Ritam parka”, sjajnog proizvoda koji, iz vikenda u vikend, na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, okupi posjetitelje svih generacija željne dobrog druženja, ugodne glazbene kulise ali i neizostavne eno gastro ponude.

Uz već etabliranu manifestaciju Volim ljeto i kulturu, Ritam parka od ove godine, s puno šarma, u središte grada planira dovesti brojna, manje i više poznata glazbena imena čiji je cilj rasplesati, zabaviti i na najbolji način pripremiti za vruće ljetne večeri. Uz članove Gradske glazbe, majstore dobrog provoda, do sada su to učinili i Swingersi, zaraznim vintage melodijama, a nastavljaju, već ovog vikedna neki novi, dragi gosti grada. Obucite, stoga, plesne cipele, okupite ekipu, nabacite osmijeh i vidimo se u Novoj Gradiški. Ritam parka čeka!

TEKST: Simonida Tarbuk                      FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn