NOVA GRADIŠKA – ADVENT U NAŠEM GRADU: Dođi i osjeti radost blagdana

Datum objave: 07. 12. 2021. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Tražite li Advent po mjeri, s pravom dozom tradicije i suvremenosti, prepun sadržaja za male i velike, ovih bi dana trebali navratiti u Novu Gradišku, jer istinska blagdanska čarolija stanuje u gradskom parku.

Na radost malih i velikih, nakon prošlogodišnjeg izostanka sadržaja, Nova Gradiška je ovih dana, u susret blagdanima i 273. rođendanu Grada, obukla svoje najsvečanije ruho. Uz prekrasno okićene ulice, svjetlost dviju upaljenih svijeća na adventskom vijencu kod župne crkve BZBDM, punim je sjajem zasjala i najljepša gradska pozornica na otvorenom, središnji park, koji je, posljednjih dana, mjesto susreta i ugodnih druženja, smijeha i dječje igre, radionica i kazališnih predstava, prepun sadržaja po svačijem ukusu.

Navratite li, budite sigurni da ćete uživati, a zahvaljujući bogatoj eno gastro ponudi, i zaboraviti na temperaturne minuse. Nakon slatkog zalogaja, ugrijte se uz čašu kuhanog vina, a onda okušajte u zimskim radostima i izbrusite klizačke vještine. Uz klizanje na otvorenoj sceni gradskog parka, u danima vikenda uživajte u brojnim koncertima i nastupima DJ-a, a nedjeljom u, sada već nadaleko poznatim, glazbenim slušaonicama. Uz pomno osmišljene obiteljske programe, kao i niz pratećih zanimljivih sadržaja, 19.prosinca male i velike očekuje i Djed Božićnjak, a tu je i tradicionalni sajam, idealno mjesto za kupovinu sasvim posebnih darova koje će, svima koji navrate, ponuditi lokalni i gostujući OPG-i.

S autohtonim sitnicama i kreativnim proizvodima vrijednih ruku poduzetnika i obrtnika čeka i Slavonski dućan, jedinstveni prostor prepun mirisa, boja i okusa regije, spreman zadovoljiti i one najzahtjevnije. Blagdanska čarolija potrajat će i nakon Božića, jer, po dobroj staroj tradiciji, zajedno, u društvu sugrađana i svih dragih gostiju grada, treba ispratiti staru i dočekati Novu, stoga još uvijek imate vremena navratiti i osjetiti prosinac u Novoj Gradiški. Dobro došli na Advent u našem gradu!

TEKST: S. Tarbuk             FOTO:TZGNG

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn