MASTERCLASS KOD OSOBNOG VIZAŽISTA KIM KARDASHIAN – Nova glamurozna stepenica u make-up karijeri Dajane Čorković

Datum objave: 26. 5. 2018. | Kategorija: Lifestyle

NASLOVNA

POŽEGA – Šminkanje je, bez ikakve sumnje, umjetnost. Jedinstveni spoj nadarenosti i znanja, tehnike i kreativnosti, koji, budimo iskreni, ne posjeduje baš svaka žena. Dajana Čorković nije jedna od njih. Ona je kraljica šminke koja, dok ovo čitate, tajne zanata brusi u Albaniji, na „masterclassu“, Maria Dedivanovića, osobnog vizažista Kim Kardashian.

Šminka je odavno prestala biti tek sredstvo uljepšavanja. Ona je stav i naša poruka svijetu, pitanje stila i umjetnost. Jer, vrhunski nanesena, s ljudskim licem kao platnom, šminka može sve što poželite, ako je u pravim rukama. Pitajte Dajanu Čorković, prvu profesionalnu požešku vizažisticu, majku prekrasne šestogodišnje djevojčice, kraljicu šminke i sve uspješniju poduzetnicu na početku karijere.

NN

Dajana je umjetnica i kreativka koja će svoj osjećaj za lijepo, dugogodišnje iskustvo i bogato znanje, s puno ljubavi, vrhunskom tehnikom i najboljim proizvodima, prenijeti na vaše lice, čineći vas ljepoticom s filmskog platna, ističući sve ono najljepše na vašem licu, skrivajući nedostatke, pružajući klijentici u svom šarmantno uređenom šminkerskom carstvu, osjećaj doma i kućne atmosfere.

NN1

Dajana je osoba koju zovete pri svakom manjku samopouzdanja, (a žene to, ne osjećaju li se dovoljno lijepima, zna povremeno uhvatiti) kad god to poželite, i obavezno onda kada baš morate zablistati – na vjenčanjima i maturama, posebnim večerama i romantičnim izlascima. svaki puta kada šminka mora biti besprijekorna i treba potrajati do jutra. Prepustite joj se u ruke s punim povjerenjem i budite spremne na čaroliju. Jer, uz stručnost, kreativnost i vrhunske proizvode koji uvijek čine razliku, make up s potpisom Dajane Čorković – make up je s wow efektom.

SMINKA

Potvrđuje to svakodnevno sve veći broj zadovoljnih žena i djevojaka koje su bile i glavni razlog što se, nakon dugotrajnog razmišljanja i nedoumica, Dajana odvažila upustiti u poduzetništvo i otvorila prekrasni salončić, kutak u kojem vam, uz uslugu šminkanja za sve prigode, odnedavno nudi i maderoterapiju, svjetski hit tretman u borbi protiv celulita.

Želeći s Požežankama podijeliti stečeno znanje i vještine, Dajana je prije nekoliko mjeseci organizirala i prvi masterclass u gradu na kojem je tehnikama šminkanja i tajnama preparata za kožu podučila 30-ak polaznica, a onda shvatila kako i sama dalje želi učiti i vidjeti kamo je sve vještina može odvesti. Pokazalo se to vrlo brzo dobrom odlukom, jer nakon uspješno realiziranog projekta na RTL televiziji, pa jednog sličnog, na kojem trenutno radi i o kojem, jer veže je tajnost ugovora, ne smije još ništa reći, uslijedila je prilika kakva se ne propušta – mogućnost sudjelovanja na masterclassu u Alabaniji, kod Maria Dedivanovića, osobnog vizažiste Kim Kardashian.

NNN

Znajući o kakvoj je faci u svijetu šminkanja riječ, možete pretpostaviti i koliko je vizažistica ovu priliku htjelo ugrabiti, a mjesta je malo. Dajani je uspjelo i dok ovo čitate, ona tajne zanata „brusi“ u Tirani, učeći od frajera koji šminka vjerojatno najpoznatiju ženu na svijetu. Glamurozno i skroz „cool“! Provjerite na facebooku FACEBOOKU

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: D. Čorković

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn