NOGOSTUP U EMINOVCIMA – Nastavljaju se radovi vrijedni 2,7 milijuna kuna

Datum objave: 19. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

n

EMINOVCI – Traju radovi na drugoj fazi izgradnje nogostupa kroz Eminovce.Naime, na jednom dijelu je kroz Eminovce, iz pravca Požege, izgrađen nogostup, a sada se na drugoj, zahtjevnijoj dionici izvode radovi na izgradnji pješačkog mosta i postavljanju cijevi za odvodnju i kanalizaciju. Uz te radove izgradit će se i planirana autobusna stajališta i parkirališta.

Izvođenjem radova zadovoljan je i općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević koji je obišao radilište.Radove izvodi požeška tvrtka Promet građenje d.o.o. koja je izvođenje dobila kao zajednica ponuditelja uz tvrtku Geokod d.o.o. iz Slavonskog Broda.

nn

Podsjetimo, vrijednost radova je 2,7 milijuna kuna (s PDV-om) koji obuhvaćaju izgradnju nogostupa, pješačkog mosta, autobusnih stajališta i parkirališta uz Državnu cestu D-51. Potrebna dokumentacija pripremljena je početkom ove godine,uz rješavanje vlasničkih odnosa i izradu geodetske podloge te ishodovanje građevinske dozvole, a nogostup će biti izgrađen s lijeve strane, gledano iz pravca Eminovaca prema Požegi.

TEKST: S. P.      FOTO: D. K.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn