NOĆ KNJIGE U GRADSKOJ KNJIŽNICI POŽEGA – Dođi, sudjeluj i budi dio tradicionalne književne manifestacije!

Datum objave: 19. 4. 2023. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Gradska knjižnica Požega povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, bogatim programo obilježava Noć knjige koja će se ove godine održati 24. travnja u terminu od 16:30 do ponoći. 

Gradska knjižnica Požega raznolikim sadržajima i programima 24. travnja 2023. godine obilježava Noć knjige. Dođi, sudjeluj i budi dio ove tradicionalne književne manifestacije koja se 2023. godine odvija u znaku umjetne inteligencije!

“Naglasak smo i ove godine stavili na poticanje čitanja kroz središnje programe u kojima ćemo ugostiti poznate književnike Kristiana Novaka, Marinu Vujčić i Ivicu Ivaniševića, kao i dječju književnicu Jelenu Pervan. Pored toga, organizirani smo i Festival dobre preporuke u kojemu će naši preporučitelji iz projekta Čitam. uživo preporučiti publici odabrane naslove koji će se moći odmah posuditi. Za kraj večeri pripremili smo zabavni program u kojemu nastupa grupa Vatra.” poručuju iz Knjižnice.

Uz središnje programe, na svim odjelima Gradske knjižnice Požega pripremljene su cjelodnevne aktivnosti i animacije, među kojima se ističu one vezane uz temu ovogodišnje Noći knjige na nacionalnoj razini, a to je propitivanje umjetne inteligencije.

Više o programima i terminima pogledajte OVDJE.

TEKST: S. P.               FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn