NIJE LAKO BITI GLADAN – Udruga Sirius treba našu pomoć!

Datum objave: 09. 1. 2024. | Kategorija: Lifestyle

POŽEGA – Udruga za zaštitu životinja Sirius, mala skupina volontera velikog srca koja djeluje na području grada Požege u novu godinu ušla je sa starim problemima. Troškovi hrane i veterinarskih usluga za četveronožne štićenike kojima su doslovno spasili živote ogromni su. Dug je trenutno 4112,49 eura. Pomozimo kako bi oni mogli pomagati!

U Hrvatskoj se godišnje napusti više od 10 000 pasa i mačaka. Da nema udruga za zaštitu životinja, volontera čijem se entuzijazmu moraju diviti i najveći skeptici, niti jedna od tih odbačenih životinja ne bi bila spašena. Udruge ulažu ogromne napore, financijske, emocionalne, da isprave grijehe nesavjesnih vlasnika i ravnodušne zajednice.Među njima je i Udruga za zaštitu životinja Sirius. Objavili su apel za pomoć koji prenosimo :

“NIJE LAKO BITI GLADAN. KAKO BISMO MI POMOGLI NJIMA, VI POMOZITE NAMA!Sve operacije, liječenja, kastracije. 4112.49 EUR.  Za svako cijepljenje, svaki krmelj, parvo-virus, liječenje, operaciju, uspavljivanje. Za svaki odlazak veterinaru kada im je trebala pomoć. Stjerani smo u kut, izlaza nema. Također trgovina Gizmo, čiji ćemo račun tek dobiti. Molimo vas, budite nam podrška kad je najgore.
Za te sve oči i ljubav koju nam daju, tete Sirius neće odustati. Pogledam svoje malce u oči i kažu mi “Borimo se, jel nismo vrijedni toga?” E pa kako se oni bore biti najbolja verzija sebe za nas, pokazat ću im da su vrijedni podmirenja svega. Nisu krivi što su napušteni, nisu krivi što su sami, nisu krivi što su živi. Nisu krivi niti za jednu bolest koja ih je snašla niti za jedan keks koji su tražili da ne budu gladni.  Tu smo za njih, jeste li vi?

Ne volimo govoriti o tom nesretnom novcu, no to je nešto što nas najviše sputava u svemu što jesmo. Ali bez njega smo ništa.
Zahvalni smo veterinarskim stanicama Požega i Karaula te Gizmu koji su tu za nas u svako doba dana i noći, bezuslovno i nesebično. Zahvalni smo unaprijed svakom udomitelju koji spasi život, svakom čovjeku koji je će od sebe odvojiti cent i svakom tko nas prati i podržava te dijeli”.

Pomozimo.
Uplate na IBAN: HR1623600001102039392

TEKST: S. Pok           FOTO: Udruga Sirius

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn