NEZAPAMĆENI INCIDENT – Gradonačelnik Požege tjelesno napao novinara 034 Portala

Datum objave: 12. 5. 2017. | Kategorija: Društvo

fotka172120

POŽEGA Gradonačelnik grada Požege, gosp. Vedran Neferović, iz za sada neutvrđenih razloga, tjelesno je napao novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića, danas (12.5.) oko 10:50 sati.

Do incidenta je došlo na press konferenciji sazvanoj radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Novinar je došao na navedenu konferenciju ranije te je ostao sam s gradonačelnikom kojom prilikom je došlo do napada u prostoru Gradske vijećnice. Gradonačelnik je Mladena pritsnuo uza zid, te lupio glavom od zid nakon čega ga je udarcima nogom izgurao iz gradske vijećnice kojom prilikom je Mladen umalo pao niz stepenice, dok su za vrijeme incidenta zaposlenice gradonačelniku vikale da to ne čini, pišu kolege s 034 portala.Mladen je nakon incidenta zatražio pomoć liječnika te će se opseg zadobivenih ozlijeda znati nakon pregleda u OŽB Požega, dok je o cijelom događaju obaviještena policija koja obavlja očevid.

Novinarstvo je danas takvo  kakvo je i tržište. No, dok je sve u granicama riječi, tona, iskaza i fotografija, sve je u pravilima na koja pristajemo i mi, novinari  i vi čitatelji. Nasilje, bilo koje vrste, jednostavno ne odobravamo.
Stari Rimljani imali su izreku  “Imperare sibi maximum imperium est”.  Vladati sobom najveća je vlast.

Zbogom, gospodine Neferoviću, vlast je za vas očito preveliki izazov!

TEKST: S. P. / 034 portal       FOTO: 034 portal

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn