NESVAKIDAŠNJA PROMETNA NESREĆA – Kamionom gotovo srušio kuću

Datum objave: 20. 7. 2018. | Kategorija: Crna kronika

naslovna

POŽEGA – Nesvakidašnja prometna nesreća, na sreću bez ozlijeđenih osoba, dogodila se jutros iza 6 sati u Dervišagi pokraj Požege, kada je kamion s prikolicom slavonskobrodskih registracijskih oznaka sletio s ceste te udario u kuću i gotovo ju srušio.

Do nesreće je došlo najvjerojatnije zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti. Krećući se od Pleternice prema Požegi vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, te je ono sletjelo s ceste u Ulici Stjepan Radića, udario je u kuću, a nakon toga kamion je porušio ogradu susjedne kuće i zaustavio se u dvorištu.

nn

Vlasnica srušene kuće na sreću je ove noći zaspala u kuhinji. “Čula sam strašan udarac i pomislila sam da je potres. Kad sam izišla van imala sam što i vidjeti. Kamion mi je srušio gotovo cijelu kuću. Uletio je u sobu gdje inače spavam. Na svu sreću gledajući televizor zaspala sam u kuhinji i eto ostala živa,”prepričava nesvakidašnji događaj vlasnica kuće iz Dervišage.

Vozač kamiona nije ozlijeđen.Na teren su izašli vatrogasci i služba Hitne medicinske pomoći, a promet je otežan. Očevid traje nakon čega će biti poznati detalji nesreće.

TEKST: S.P./D.K.      FOTO: D.K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn