NEŠTO JE NOVO U GRADU – Otvorena “Domaća košarica”

Datum objave: 06. 6. 2023. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Sve najbolje od Slavonije, njene okuse, mirise, arome, odjeću, ukrasne detalje, ali i puno toga više, od sada možete pronaći u “Domaćoj košarici”. Novo je to mjesto u gradu, stvoreno za najbolje poklone, drage uspomene i suvenire, atraktivan obrt Novogradiščanina Milana Rosića, zaljubljenika u narodnu baštinu i majstora tradicije koje vas svakodnevno čeka u ulici Slavonskih graničara 5.

U ugodnoj i neformalnoj atmosferi, u društvu prijatelja, poznanika i mnogobrojnih suradnika u središnjoj novogradiškoj ulici Slavonskih graničara otvorena je “Domaća košarica”. Novo je to mjesto u gradu na kojem možete pronaći sve ono najbolje od Slavonije, pa i šire, prostor s vrhunskim poklonima, uspomenama i suvenirima, obrt Milana Rosića, zaljubljenika u narodnu baštinu i nadaleko poznatog “majstora tradicije”. “Ideja je ovo o kojoj razmišljam već dugih deset godina, ali i kojom sam se, ozbiljno bavio posljednjih pet, od kako sam pokrenuo “Slavonski dućan”, a onda se odvažio zakoračiti u samostalne poduzetničke vode, smatrajući da, zahvaljujući cjeloživotnom bavljenju folklorom, zaljubljenošću u tradiciju, ali i sjajnom suradnjom s brojnim proizvođačima, obrtnicima, obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvima iz cijele Hrvatske, itekako što imam ponuditi sugrađanima.

Osim toga, kako kontinent sve više postaje tražena turistička destinacija, mjesto na kojem možete pronaći sve ono najbolje iz Slavonije i kući otići s dragom uspomenom i suvenirom na putovanje, traži svaki gost i putnik namjernik. “Domaća košarica” za sad nudi mirise, okuse, arome, odjeću i ukrasne detalje iz naše regije, a dugoročni je plan spojiti plavo i zeleno, Slavoniju i Dalmaciju i biti na usluzi svojim kupcima, kako cijenom, tako ponudom, pa i savjetom, jer o autentičnom poklonu treba dobro promisli i lijepo ga upakirati, a upravo je to ono što namjeravam ponuditi.”, rekao je, prilikom otvorenja, novi novogradiški obrtnik, Milan Rosić.

Sve koji navrate, “Domaća košarica”, projekt ostvaren s puno ljubavi, isustva i znanja, čeka u središnjoj gradskoj ulici Slavonskih graničara 5., ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 8 do 12 i od 17 do 20, a srijedom i subotom od 8 do 13, pa svakako navratite i uvjerite se u ljepotu i raskoš domaćih proizvoda.

TEKST: Simonida Tarbuk                  FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn