NEPRILAGOĐENA BRZINA – U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 25-godišnjakinja

Datum objave: 04. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U prometnoj nesreći 25-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U srijedu 3. siječnja 2024. oko 10.45 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, 25-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom, prešla na suprotnu prometnu traku i sletjela u putni kanal. Nakon toga se ponovno vratila u prometnu traku te prednjim lijevim dijelom vozila udarila u prednji desni dio teretnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji vozač, a koji je zbog izbjegavanja direktnog sudara prilikom kočenja sletio na bankinu dok je 25-godišnjakinja ponovno sletjela u kanal.U vremenu od 11.15 do 15 sati nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet.

U prometnoj nesreći 25-godišnjanja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jurja Križanića i između mjesta Biškupci i Krivaj.

TEKST: S. P.                    FOTO: S.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn