NAVRATITE NA ADVENT U CERNIKU – “Turizam počinje ovdje”

Datum objave: 07. 12. 2019. | Kategorija: Susreti

CERNIK – Nastavljajući i dalje slagati turističku slagalicu mjesta, i Cerničani vas, u blagdansko vrijeme, u stilu već dokazanih dobrih domaćina, čekaju s Adventom. Događanja počinju već ovu subotu, 7.prosinca, stoga, navratite i osjetiti Božić.

Bajkoviti prostor Franjevačkog trga, topla atmosfera, sjajni domaćini, provjereni autohtoni specijaliteti, ukusno kuhano vino i kvalitetni sadržaji. Sve to, ali i, poznavajući ih, i puno više, ponudit će Cerničani mještanima i svojim gostima u vrijeme Adventa. Dio je to “veće” priče, koju, sve intenzivnije, komadić po komadić, nastojeći složiti primamljivu turističku ponudu, slažu u posljednje vrijeme, jer mjesto sa 750 godina dugom poviješću, itekako zaslužuje biti posjećeno.

S brojnim sadržajima domaćini vas čekaju svake subote, počevši od 7.prosinca, za kada je u Hrvatskom domu zakazan Božićni memorijalni koncert KUU Cernik. Slijedeću subotu, 14., na istom će vas mjestu pjesmom pozdraviti Tomislavci, a 21.i 22. prosinca priča se seli na Franjevački trg gdje će vas dočekati istinski okusi i mirisi blagdana. Iće i piće, druženje i kupovina, pjesma, ples i zabava izmjenivat će se tijekom cijelog popodneva, navratit će i Djed Božićnjak s poklonima, a navečer će i koncert. Sve su to razlozi da u potrazi za blagdanskim raspoloženjem navratite i u Cernik i uvjerite se kako upravo tamo počinje turizam.

TEKST: S. T.         FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn