NAPAD NA SLUŽBENU OSOBU – Narušavao javni red i mir pa napao i policijskog službenika

Datum objave: 14. 2. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Protiv 53-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Napad na službenu osobu“ dok protiv 51-godišnjak slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i kaznenog djela „Napad na službenu osobu“. Naime, osumnjičeni je dana 12. veljače 2024. oko 22.30 sati u mjestu Bzenica na ulici, verbalno se sukobio s 51-godišnjakom, dok je prilikom postupanja tjelesno napao policijskog službenika.

Protiv 53-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Napad na službenu osobu“ dok protiv 51-godišnjak slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

TEKST: S. P.                   FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn