NA SREDIŠNJEM TRGU, USRED DANA – Pod utjecajem alkohola od 2,05 promila skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

Datum objave: 03. 2. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

U petak 2. veljače 2024. oko 12.50 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, 64-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nepropisnom vožnjom unazad udario je zadnjim dijelom vozila u zadnji dio parkiranog osobnog automobila u vlasništvu 38-godišnjakinje. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici.

Nadalje, ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,05 promila.Protiv 64-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Prekopakra u Ulici dr. Ante Starčevića.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn