NA PROSLAVI GRGUREVA – Muškarac pao u kanala pa intervenirao HGSS, vatrogasci i hitna pomoć

Datum objave: 13. 3. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Pripadnici požeškog HGSS-a jučer u večernjim satima izvukli su 50-godišnjeg muškarca iz kanala na nepristupačnom dijelu požeškog naselja Jagodnjak. U akciji su uz HGSS sudjelovali i vatrogasci, a kako neslužbeno doznajemo muškarac je pao s brda gdje je bio u proslavi Grgureva.

U 18:56 sati na dežurni telefon HGSS stanice Požega stigla je dojava o nezgodi u kojoj je stradao muškarac na teško pristupačnom području u Jagodnjaku. “Budući da se u Požegi održava napredni tečaj odjela bespilotnih sustava, moralna obaveza svakog spašavatelja je da se uključi u akciju spašavanja na bilo kojem području. Tako se po dojavi u akciju uključilo 16 članova HGSS-a iz stanica Vinkovci, Osijek, Orahovica, Slavonski brod, Karlovac, Čakovec, Koprivnica, Šibenik, Split, Dubrovnik i Požega,” pojasnili su požeški HGSS-ovci. U intervenciji su sudjelovali i vatrogasci JVP Grada Požege te djelatnici Hitne medicinske pomoći.

Brzom i stručnom intervencijom spašen je ljudski život te još jednom potvrđeno kako se u naše žurne službe doista možemo pouzdati.

TEKST: S. P.      FOTO: HGSS-Stanica-Požega

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn