NA POZIV STRANAČKIH KOLEGA – Karlo Starčević, gradonačelnik Gospića i predsjednik HSP-a na neformalnom druženju u Požegi

Datum objave: 25. 3. 2018. | Kategorija: Društvo

N

POŽEGA – Na poziv prijatelja i stranačkih kolega predvođenih čelnim čovjekom podružnice, Ivanom Rajičem, u Požegi je boravio gradonačelnik grada Gospića i predsjednik Hrvatske stranke prava, Karlo Starčević.

Najstarija moderna nacionalna politička stranka, Hrvatska stranka prava, nakon godina razjedinjenja, uspona i padova, posljednjih se godinu dana, posebno od kako je Daniela Srba na čelnoj poziciji zamijenio Karlo Starčević, aktualni gradonačelnik Gospića, revitalizira, aktivno radeći na ujedinjenju pravaša i povratku na političku scenu. Stranka je to u kojoj, kaže predsjednik, ima mjesta za sve slobodno misleće, čestite i državotvorne ljude, izvorište bez kojeg ne bi bilo Hrvatske.

NN

“Riječ je o starom, tradicinalnom i nepokolebljivom sustavu vrijednosti, nauku koji počiva na četiri temeljna stupa-domoljublju, obitelji, domovini, narodu i naciji, stupovima na kojima mora počivati i hrvatska država. Na žalost, danas to nije tako, živimo u vremenu u kojem je zavladao defetizam, s uvjerenjem kako nitko ništa ne može promijeniti, gore nego 90-tih, sve puca po šavovima, i kao država i kao sustav, gotovo više da i ne postojimo. Zbog svega toga, zbog dužničkog ropstva , zbog toga što nemamo druge Domovine, potrebno nam je zajedništvo i odgovornost“, istaknuo je na neformalnom stranačkom druženju u Požegi, predsjednik HSP-a, Karlo Starčević, pozivajući mlade da ostanu u Hrvatskoj, jer to je njihova domovina.


TEKST: S. T.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn