NA CESTAMA POŽEŠTINE – U tri prometne nesreće ozlijeđene četiri osobe

Datum objave: 11. 2. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Prometne nesreće dogodile su se u čaglinu, Požegi i Velikoj.

U subotu 10. veljače 2024. oko 7 sati između mjesta Čaglin i Latinovac, 18-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal.U prometnoj nesreći 18-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 13.30 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 21-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije brzinu kretanja prilagodila stanju i uvjetima na cesti te je udarila prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljala 34-godišnjakinja koja je zaustavila vozilo zbog propuštanja vozila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 34-godišnjakinja kao i 21-godišnjakinja protiv koje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 15.30 sati u mjestu Velika u Ulici Hrvatskih branitelja, 34-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uključivala se u promet vožnjom unazad s kolnog ulaza te udarila zadnjim dijelom vozila u zadnji desni bočni dio teretnog automobila kojim je upravljao 75-godišnjak. Nakon udara došlo je do rotacije i odbacivanja teretnog vozila van kolnika te udara u stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 74-godišnjakinja koja se nalazila kao putnica u vozilu kojim je upravljao 75-godišnjak dok protiv 34-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.             FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn