NA AUTOCESTI A3 – Prometna nesreća s poginulim motociklistom

Datum objave: 20. 8. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla, dok je putnica teško ozlijeđena

Na autocesti A3 kod Garčina (sjeverna strana autoceste) 19. kolovoza dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla smrtno stradao, a suvozačica teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom utvrđeno je da je 62-godišnjak (državljanin Mađarske) upravljao sa motociklom (srpskih registracijskih oznaka), dok se kao suvozačica nalazila 42-godišnjakinja (državljanka Republike Srbije). Do prometne nesreće je došlo tako što se 62-godišnjak nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je motociklom prešao na lijevu prometnu traku, a potom je došlo do udara lijevog bočnog dijela motocikla u metalnu odbojnu ogradu, pri čemu su vozač i putnica pali na kolnik.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 62-godišnjak, dok je 42-godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozljede, te je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici “dr. Josip Benčević”, u Slavonskom Brodu. Policijski službenici u vezi prometne nesreće dostavljaju izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P. / PUBP                  FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn