MUZEJ GRADA PAKRACA – Foto natječaj “Tragom Jankovića”

Datum objave: 17. 1. 2024. | Kategorija: Kultura

PAKRAC – Cilj natječaja je potaknuti sve generacije lokalne zajednice na učenje o zavičajnoj povijesti. Svoje fotografije možete nam poslati do ponedjeljka, 22.1.2024

U sklopu manifestacija “Noć muzeja” koja će se ove godine održati 26. siječnja, Muzej grada Pakraca organizirao je foto natječaj “Tragom Jankovića” kojim žele istaknuti značaj obitelji Jankovića Daruvarskih te njihov izuzetan doprinos razvoju sredina kojima su gospodarili.

“Cilj natječaja je potaknuti sve generacije lokalne zajednice na učenje o zavičajnoj (lokalnoj) povijesti. U današnje vrijeme svima su nam mobiteli i fotoaparati neprekidno u rukama pa vas želimo potaknuti na učenje kroz fotografiju. U našem natječaju nije samo važna dobra fotografija, važno je malo i proučiti povijest kako bi znali što trebate fotografirati.” poručili su pakrački muzealci.

Rok za predavanje fotografija je ponedjeljak, 22. siječnja, a svoje uratke možete slati na adresu e-pošte muzej@pakrac.hr. Već u utorak, 23.1.2024., pristigle fotografije koje ispunjavaju uvjete foto natječaja, objavit će na Facebook profilu muzeja te pozvati sve pratitelje na izbor najbolje fotografiju ovog natječaja. Mjerilo za najbolju fotografiju bit će “lajkovi” pratitelja!

TEKST: S. Pok                    FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn