MRTAV PIJAN: HDZ-ov načelnik s 3,15 promila vozio traktor po Novoj Gradiški

Datum objave: 20. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

GORNJI BOGIĆEVCI – Muškarac kojeg su policijski službenici zaustavili u divljanju na traktoru po Novoj Gradiški s čak 3,15 promila alkohola u krvi, HDZ-ov je načelnika Općine Gornji Bogićevci Pavo Klarić, doznaje Nacional.

Kako je priopćila PU brodsko-posavska 11. siječnja oko 13.50 sati u Ulici Ljudevita Gaja zaustavili su muškarca (54), a prilikom nadzora posumnjali su u alkoholiziranost , te su ga alkotestirali. Izmjerili su mu čak 3,15 promila alkohola u krvi.

Nacional doznaje kako je riječ o HDZ-ovom načelniku Općine gornji Bogićevci te piše da je pijani HDZ-ovac divljao traktorom John Deere bez kabine, nakon čega ga je policija privela u svoje prostorije u poslijepodnevnim satima te je pregledan od djelatnike hitne medicinske pomoći. U postaji je bio zadržan 12 sati.

“Istina je, ne mogu to poreći” kazao je Klarić. Tvrdi i kako nije bilo nikakvog divljanja već da je ulazio u grad kada su ga zaustavili. Policijski službenici podnijeli su protiv njega prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.                    FOTO: D. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn