MK TSUNAMI POŽEGA – Godinu dana u znaku humanog djelovanja te njegovanja starih i stvaranja novih poznanstava

Datum objave: 31. 5. 2018. | Kategorija: Susreti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Požeški moto-klub Tsunami proslavio je svoj prvi rođendan. Iako je klub mlad, članovi su iskusni veterani hrvatske bajkerske scene pa ne čudi da su na rođendansko slavlje stigli prijatelji iz brojnih hrvatskih i bosansko-hercegovačkih klubova. Više od 200 gostiju Tsunami je, kako i priliči slavonskim domaćinima, dobro ugostio, ali bila je to prilika i za dogovore, nove planove i nove aktivnosti, posebice one humanitarnog karaktera koje su snažnim dečkima i curama u “kožnjacima” uvijek prioritet.

“Zadovoljni smo što su nam došli prijatelji u tolikom broju. U proteklih godinu dana posjetili smo mnogo susreta i prijateljskih klubova i evo, zadovoljni smo što su nam na ovo slavlje, koje je nama vrlo značajno, došli prijatelji u tako velikom broju. Naša priča je poznata – kada čujemo za moto klub, prvo što pomislimo,to je opća predrasuda, da se tu radi o zločestim dečkima koji piju do besvijesti i rade loše stvari, što naravno u našem slučaju nije riječ. Pogotovo kada uzmemo u obzir kako trećinu kluba čine članice. A ciljevi djelovanja naše udruge sadržajno su bliski udrugama humanističkog tipa i osjećaja za potrebe drugih pa smo u ovih godinu dana odradili 15-tak uspješnih humanitarnih akcija. Recimo ovako – empatija i osjećaj za potrebe drugih, ali uz veliku ljubav prema dvokotačima”, rekao nam je predsjednik kluba Robert Krstanović.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dodaje kako su, uz humanitarno djelovanje, ponosni i na svoj doprinos u edukativnim akcijama vezanim uz sigurnost u prometu te se nadaju kako će svojim budućim radom doprinijeti ne samo kvalitetnijem društvenom životu zajednice već i razvijanju humanih i etičkih načela u prometu i zaštiti motorista te drugih sudionika u prometu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proteklih godinu dana, ističu članovi MK Tsunami Požega, bilo je u znaku dobrih aktivnosti, održavanja starih i stjecanja novih poznanstava te njegovanja mladih naraštaja koji će baš kao i oni voljeti motore, cijeniti slobodu otvorenih putovanja i brižno paziti da se na cesti krila i njihovih i tuđih anđela čuvara nikada ne umore od brzine.

TEKST: S. Pok        FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn