MISS HRVATSKE 2023 – Leona Maroši je Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske

Datum objave: 25. 9. 2023. | Kategorija: Lifestyle

KUTJEVO – Izabrana je Miss Požeško-slavonske županije.Pobjednicom je proglašena Leona Maroši iz Požege, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao prva pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao druga pratilja.

Jedanaest djevojaka natjecalo se se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, a samo jedna od njih mogla je steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske 2023 za Miss Svijeta.

Pobjednicom je proglašena Leona Maroši, a njezinim pratiljama Ana Butorac iz Požege kao prva pratilja i Kasandra Javor iz Valpova kao druga pratilja. Novoizabrana Miss Leona dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno deset kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše i to je čini sretnom . Odlično govori engleski jezik. Prijavom na izbor za Miss je željela vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura.

Kutjevo, kao omiljeno mjesto gostiju i turista iz svih krajeva Hrvatske i svijeta, poznato je po gotovo osam stoljetnoj tradiciji uzgoja vinove loze na obroncima Krndije i proizvodnji kvalitetnih vina. Kada su u pitanju kutjevačke manifestacije dugo očekivani izbor za Miss donio i pravo modno osvježenje na pragu jeseni.U programu su nastupili Bernarda Bobovečki , Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.

“Posebno se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru najzaslužnijem što se izbor održao u Kutjevu i iznimno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenome natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske”, izjavila je Iva Loparić Kontek direktorica izbora Miss Hrvatske.

TEKST: S. P.                               FOTO: Mihael Vukoje / PR Miss Hrvatske

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn