MISS BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE: Lana Valentić iz Novog Varoša nova je Miss Brodsko-posavske županije

Datum objave: 17. 7. 2022. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – Brodsko udruženje mladih i najmlađih BUMN u Novoj Gradiški je organiziralo izbor za Miss Brodsko-posavske županije za Miss Hrvatske 2022. Odlukom 12-članog stručnog žirija, novom Miss Brodsko-posavske županije proglašena je sedamnaestogodišnja Lana Valentić iz Novog Varoša, učenica Gimnazije u Novoj Gradiški. Titulom prve i druge pratilje okitile su se Mihaela Tekić (18) i Ariana Ladišić (20), obje iz Slavonskog Broda

U subotu, 16. srpnja, nakon dvogodišnje pauze uzrokovane pandemijom, Brodsko udruženje mladih i najmlađih BUMN, po prvi puta u Novoj Gradiški, organiziralo je izbor najljepše djevojke Brodsko-posavske županije za Miss Hrvatske 2022. Na crvenom tepihu postavljenom duž novogradiškog Korza, publici i 12-članom stručnom žiriju kojim je predsjedala Maja Vračarić, vlasnica licence i direktorica Direkcije Miss Hrvatske za Miss svijeta, predstavilo se 12 djevojaka – finalistica castinga prethodno održanih u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški.

Odlukom žirija, titulom miss okitila se sedamnaestogodišnja Lana Valentić iz Novog Varoša, učenica Gimnazije u Novoj Gradiški, kojoj je krunu predala Miss Brodsko-posavske županije za 2019. Iva Rosandić, a lentu gradonačelnik grada domaćina izbora, saborski zastupnik Vinko Grgić. Prva pratilja je Mihaela Tekić (18) , a druga Ariana Ladišić (20), obje iz Slavonskog Broda. Finalistice Izbora za miss Brodsko posavske županije predstavile su se u dnevnim, svečanim i večernjim haljinama kao i vjenčanicama svjetskih modnih brendova, dok se za zabavni dio programa pobrinuo novogradiški operni slavuj, Matej Predojević sa bendom.

Uz direktoricu direkcije, o trima najljepšima, između ostalih, odlučivali su i Stjepan Bošnjaković, zamjenik župana Brodsko posavske županije, Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška i Marijan Furić, direktor gradske tvrtke Odlagalište d.o.o. Novoizabrana najljepša djevojka boje svoje županije “branit” će na nacionalnom izboru za Miss u listopadu ove godine.

TEKST: S. T.         FOTO: brodportal.hr

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn