“MEET ME IN NG” – Trodnevni susret influencera u organizaciji Turističke zajednice grada Nova Gradiška

Datum objave: 19. 5. 2022. | Kategorija: Lifestyle

NOVA GRADIŠKA – U “režiji” gradske Turističke zajednice, tijekom vikenda, Novu Gradišku će posjetiti nekolicina najpoznatijih domaćih influencera koji će svojom pričom, uz vizualno atraktivan sadržaj, promovirati turističku ponudu Grada, doživljavajući ga svim osjetilima, saznavajući pri tom i po čemu je karakterističan ovaj dio Hrvatske. Jedinstveni susret pod nazivom “Meet me in NG”, od petka 20.do nedjelje 22. svibnja, gostima će ponuditi priliku da se upoznaju s najatraktivnijim gradskim destinacijama i uživaju u nizu kulturno-zabavnih sadržaja

Gradeći imidž modernog, pametnog grada mladih, grada novih doživljaja i sadržaja, prateći pri tom suvremene marketinške trendove, gradska Turistička zajednica ovaj će vikend u Novoj Gradiški ugostiti nekolicinu najpoznatijih domaćih influencera koji će svojom pričom, uz vizualno atraktivan sadržaj, promovirati turističku ponudu Grada, doživljavajući ga svim osjetilima, saznavajući pri tom i po čemu je karakterističan ovaj dio Hrvatske.

Jedinstveni susret pod nazivom “Meet me in NG”, od petka 20.do nedjelje 22.svibnja, gostima će ponuditi priliku da se upoznaju s najatraktivnijim gradskim destinacijama i uživaju u nizu kulturno-zabavnih sadržaja. Sve starta u petak zajedničkom večerom i druženjem u gradskom parku uz glazbeni program pod nazivom “Petkom u 9”. Nakon noćenja u hotelu, a potom i doručka u Slavonskom dućanu, subota je rezervirana za obilazak Grada uz posjet Turističkoj zajednici, Gradskom muzeju i Muzeju prometa i tehnike, nakon čega će uslijediti i lagani ručak uz degustaciju vina i tradicionalnih slavonskih proizvoda na Seljačkom domaćinstvu Opođe. Nakon popodnevnog odmora i večere, dan prepun sadržaja zaključit će koncert Nine Kraljić na najljepšoj gradskoj pozornici na otvorenom, dok je nedjelja, nakon jutarnje kave i deserta, rezervirana za povratak kućama, a onda i “širenje” priče o svemu doživljenom, uz globalni poziv za posjet gradu “novih doživljaja”.

TEKST: S. Tarbuk            FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn